Attack on Titan Szerepjáték!:3
Menü

 
Chat

Kérlek, ne itt hirdess és ne káromkodj!
Valamint N, Nea, és még sok nevet használó egyén véglegesen ki lett tiltva az oldalról. A legtöbb rosszindulatú üzenet vagy spam rá vezethető vissza a közeljövőben, előre elnézést kérek mindenkitől.

 
Az oldal adatai

Név: Attack on Titan Roleplay!:3
Téma: Szerepjáték
     // Anime: Attack on Titan
Indulás: 2014-07-20
Admin: Dashie
Moderátor: Natsumi

 
Cserék ^^~*~*~*~*~ Anime and Others ~*~*~*~*~ http://elizium-rpg.gportal.hu

Függőben lévő cserék:

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló :33
Indulás: 2014-07-20
 

Játék
Fórumok : Játék : Orvud körzet Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
Dashie

2015.10.21. 18:23 -

A Shina falon belül lévő, külön fallal körülvett körzet, ami északon található. Viszonylag csendes környék, bár volt része titántámadásban, mikor a lakosságot evakuálni is kellett. Azóta lenyugodtak a kedélyek, bár a város igyekszik megerősíteni a védelmét, hogy az hasonló színvonalú lehessen, mint a Maria falon belül lévő körzeteké.

[2-1]

Diether Előzmény | 2015.10.23. 21:41 - #2

Megnyalom a szám, a priccsen ülve, majd megráng a szemem, amikor meghallom a hangját. Erőltetett, kényszeres suttogással beszél hozzám, és a franc se tudja mikor került ide? Mióta figyel egy sötét kockából.

 - Ó a francba, milyen illetlen gondolatok ültek meg hirtelen a fejemben! - köszönök.

Egy fényesre takarított, láncos bokabillinccsel ülök a matrac mellett. Halovány fáklyafények adnak leheletnyi fényt. A lánc vége a földbe erősítve. Ennyi az én helyzet jelentésem. Úgy látszik kezdenek végre komolyan is venni, nem csak kiengednek futni, mint egy bolond lovat, hogy aztán visszazárjanak, de elfelejtsenek lelakatolni. Mintha azt akarnák, hogy elszökjek..

Csak egy lavór parázsra rakott kő melegít, de az se fogja már sokáig.

  Van ez a szomorú ágy itt nekem. És még társaságom is akad! Csavarom a fejem a rácsok felé.

Utálom a ranggal rendelkező embereket. Az arca mozdulatlan, ahogy rám néz, beképzelt, a tartása sznob, szeretném eltörni, akkor is ha bámulatos adottságokkal röpköd. Mert esküszöm, amikor rájöttem, hogy Ő Levi, azért nem röhögtem hangosan, mert belerakott a földbe.

A lehető legbarátkozósabb modorban.

Lehet, ezért vagyok cellaszobában?

 - A helyzet úgy adódott, hogy az itteniekre bízunk! Lehetőleg ne piszkítsd össze a szobát!

 - Én mondtam h-- -Szeretném verbálisan elharapni a nyakát, a számmal pont az egészet elroppantanám. - Szóó~val átadsz a gebéknek hm? Ez a nagy szavatartása Hadnagyuram? - vicsorítok, mutogatva neki a hatalmas sárga fogaim.

 - Nem  gondoltam, egy percig sem, hogy egy taknyos végez húsz másikkal. Nevetség az egész, hogy a húgyagyúak kitalálták, hogy vígan kisétálsz arról a baszott helyről! - Vág közbe. - De ez nem jelenti, hogy fejjel neki mész mindenkinek, mert akkor senki sem fog hinni neked.

Ő hozta be a kajám, de szeretném ráborítani. Valószínüleg tudja ezt, mert nem lökte be hozzám még a tálcát.

 - Kis hülye taknyosok, akik itt vannak, kettőig sem élnek, hogy két szaros láb nélkül még élhessenek, mert közben belülről elvérzett! Mert a gyengéket hátra kell rakni, Heichou a nagy faszt! - ordítok vissza. Volt egy kis vitánk a Falon kívül. Mármint nekem, az óriásoknak, és mindenkinek aki majdnem odaveszett miattam. Hol vagyok én ezekhez képest? Én képtelen vagyok hátrahagyni a társaimat!

DE! Azt hiszem, másról beszélgetünk.

 - Pont azért keveredtél ilyen borzalmas helyzetbe Szakaszvezető - megint ez a gúnynév! -, mert nem látsz az ember iszonyodon túl, és nem tudsz azokban sem megbízni, akiket meg akarsz menteni. - Befeszülnek az ujjaim a tenyerembe. - Az első dolog, amin gondolkozz el, hogy hogyan várhatod el tőlem, hogy egyenrangú vendégként bánjak veled, ha nem tudhatom biztonságban a társaim életét, akik tőled akarnának majd megvédeni, amikor megtámadsz?

Köpnék, de nem tudok mozdulni. Csak a szemeim élével akarnám felszabdalni őt.

A cellámnak van egy ablaka, amin befúj a szél, de lábbilinccsel nem hiszem, hogy ki tudnák ugrani rajta. Különben azon gondolkozom, hogy kirágom magam valahogy... amíg itt vagy, aztán a torkodba kapok, és elroppantom.

 - Ha a társaid használod pajzsnak, nem bizonyítasz semmit!

Felkavarodik a por. Véged van!

 - Most már szívfájdalom nélkül vágom el a torkod, csak ülhessek rád, Sámli!

 - Nem zárattalak a gebékhez, de ha nem adod meg a tiszteletet, megteszem, és engem nem érdekel különösebben mit próbálsz a fejemhez vágni, de itt, ha bárkivel mocskolódni mersz, akkor mellé a szádat is kimosom szappannal!

Felvisítok. Ez valami röhögés szerű volt. De aztán bőgni kezdek, ami egyrészt iszonyatos érzés, meg pont előtte. Leszorítom a kezeimmel a fejem, hogy ne lásson. Ez az ember sohase láthasson így többé!

  Rám zárja a pincelejárót . Alig bírok nyelni a dühtől, és enni sincs kedvem, pedig azt sem felejtette el beadni nekem.

...

Kik fognak velem törődni he, hülye Sámli?

 

 

 


Dashie Előzmény | 2015.10.21. 18:23 - #1

A Shina falon belül lévő, külön fallal körülvett körzet, ami északon található. Viszonylag csendes környék, bár volt része titántámadásban, mikor a lakosságot evakuálni is kellett. Azóta lenyugodtak a kedélyek, bár a város igyekszik megerősíteni a védelmét, hogy az hasonló színvonalú lehessen, mint a Maria falon belül lévő körzeteké.


[2-1]

 
Leírás

Egy teljesen egyszerű Attack on Titan-ra épülő szerepjáték:) Annyi a különleges benne csupán,   hogy karaktereiteket egy játékkal is meg lehet tervezni ^^ Így biztosan egyediek lesznek, és sokkal egyszerűbb is, mint random képeket keresgetni a karakterekhez. A játékot az "Igénylés" fül alatt találjátok meg, a segítő videóval együtt. Ha nem ismered az animét, itt egy ismertető:)
Jó szórakozást a játékhoz!

 
Aktív játékok

Aktív játékok jelenleg:

Shitori - Kazumi: Sina fal
• Ehrmich
Rin-chan-Dashie: Rose fal
Karnase
Haku - Dashie - Natsumi: Maria fal
Shinganshina
Shitori - Natsumi:  Rose fal
Trost
Natsumi - Diether - Dashie:  Sina fal
Stohess 
Diether - ?: Sina fal
Orvud
Thunder Rage & Origin:
Falakon kívül

 
Osztagok
 
Szakaszok
 
Időjárás

 

Bár még kissé hűvös van, az idő fokozatosan melegszik fel. Az időjárást néha váratlanul érkező záporok tarkítják, de általában felhőtlen az ég.  A fák leveleket növesztenek, az első hóvirágok már ki is nyíltak.

 
V.I.P. ADS
 
 
 
Banner

Saját hirdetésünk
ha hirdetnél minket, és nincs ötleted, mit írj, itt egy sablon:)

 
Facebook

 
Ajánlott böngésző

Ajánlott böngésző: Google Chrome
Az Internet Explorer valószínűleg nem képes megjeleníteni a css kódot, amit az oldal használ.
A Mozilla Firefox használóknál előfordulhat, hogy a kurzor villogni, vibrálni fog.
A Google Chrome-on minden működik.

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints